Showroom

Kom og besøg vores showroom i Vejle!

Det er ikke ligegyldigt hvordan din bil bliver vist frem, og derfor har vi valgt at placere vores showroom i MY GARAGE. 

Vores showroom ligger i MY GARAGE i Vejle, som er et vaskeægte motormekka fyldt med både nyere og klassiske luksus biler.  I MY GARAGE finder du biler til enhver smag, samt en ekspertise der rækker ud over det sædvanlige. De rustikke lokaler vil samtidig fremhæve skønheden i din bil og er derfor også det perfekte sted at få den udstillet.

Hos MY GARAGE finder du alle tænklige kompetencer indenfor klassiske, special- og luksusbiler samlet ét sted. Der er bl.a. et værksted med særlige kompetencer indenfor avancerede biler, som tilbyder en masse former for serviceydelser. Du har også mulighed for at blive medlem af GENTLEMAN’S GARAGE, som giver dig adgang til eksklusive arrangementer sammmen med andre bilentusiaster.

De mange faciliteter i MY GARAGE betyder samtidig også at centeret dagligt bliver besøgt af bilentusiaster fra hele landet. Dette øger dermed også chancerne for at få din bil solgt hurtigst muligt. Vi sørger for at din bil bliver præsenteret på den bedst mulige måde overfor de mange besøgende. Udover vores fysiske showroom udstiller vi selvfølgelig også bilen her på vores hjemmeside.

Læs mere om MYGARAGE her

Det koster 850 kr. (+ moms) om måneden at have sin bil udstillet i vores showroom. Prisen er inklusiv fotografering i studie samt beskrivelse. Når du vælger at udstille din bil i vores showroom, udstiller vi samtidig bilen igennem forskellige salgskanaler i både ind- og udland.

Se billeder af vores showroom her

Åbningstider i vores showroom i
MY GARAGE, Wittrupvej 1, 7120 Vejle Ø

Mandag: 9-17
Tirsdag: 9-17
Onsdag: 9-17
Torsdag: 9-17
fredag: 9-17
Første Søndag i måneden: 11-15

Her finder du MY GARAGE

Back to top