Om os

Benyt dig trygt af vores store erfaring med salg af klassiske køretøjer

Classic Motor Sales er ganske enkelt bindeledet mellem køber og sælger. Med mere end 20 års erfaring med klassiske biler, kan vi både hjælpe dig med at sælge din nuværende klassiker – eller købe en ny.

Hos Classic Motor Sales har vi et ønske om at gøre det mere enkelt at få solgt/købt en klassisk bil. Derfor agerer vi som platformen, hvor klassiske biler i alle prisklasser altid er at finde. Vi handler udelukkende med klassiske og nyere entusiast biler, med det formål at højne vores ekspertise indenfor dette område. Vi gør en dyd i at sælge din bil, eller for den sags skyld i at finde lige netop den klassiker der skal stå i din garage.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig som henholdsvis sælger og køber

Sælger

Med et stort netværk i branchen gør vi det lettere for dig at sælge din bil. Vores flotte showroom i MY GARAGE bliver dagligt besøgt af bilentusiaster fra hele Danmark og øger dermed dine chancer for at få din klassiker solgt hurtigst muligt. Udover vores fysiske showroom bliver din bil også udstillet på vores hjemmeside og salgskanaler.

Med vores ekspertise indenfor klassiske og nyere entusiast biler, er vi stand til at vurdere din bil og dermed finde den mest optimale salgspris. Vi er naturligvis også åbne over for din ekspertise og ser hele processen som en samarbejde, så du føler at du får mest mulig ud af salget af din bil.

Køber

Vi forstår hvorfor en klassiker er meget mere end bare en bil. Derfor udvælger vi nøje de biler vi tager ind i vores showroom, så du hele tiden vil kunne finde attraktive klassiske biler af højeste kvalitet og i den bedste stand.

Der er mange forskellige typer af biler, mærker, årgange osv., som kan gør det svært at beslutte sig for hvilket køretøj der er det rigtige. Vi lytter derfor til dine ønsker og præferencer og forsøger derigennem at finde lige netop den klassiske bil du står og drømmer om. Og husk nu: det er ikke forbudt at have mere end én klassiker stående i garagen.

Mød Classic Motor Sales:

Bo Windfeld

Bo Windfeld

Indehaver

Bo klæder Mercedesen på billedet godt, men han kan egentligt bedst lide små og charmerende biler og har en forkærlighed for kabinescootere. Han har igennem tiden solgt stort set alle slags køretøjer, og der har været både to, fire, seks og flere hjul igennem hans kyndige hænder.

Back to top