Om os

Benyt dig trygt af vores store erfaring med salg af klassiske køretøjer

Vi tænder på alle cylindre! Derfor kan vi også hjælpe dig – med at købe en klassiker eller med at sælge din nuværende. Eller med i det hele taget at finde ud af, hvilken der vil være den rigtige til dig. Limousiner, sportsvogne, racerbiler, cabrioleter, coupéer eller måske en lækker klassisk stationcar? Smag og behag er forskellige, og det er vores personlige smagsløg i Classic Motor Sales også – og derfor forstår vi godt, at valget kan være svært. Men husk: Der er heller ikke noget forkert ved at have mere end én klassiker!

Classic Motor Sales har samlet set over 20 års erfaring med klassiske biler, og det er derfor vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig, uanset om du vil købe eller sælge.

Vores handelsplatform er måske Danmarks stærkeste, for vi spiller på alle tangenter:

Showroom med skiftende og bredt udvalg

Internationalt onlinesalg og -auktioner

Hammerauktioner – også som Pop-Up auktioner

Via vores internationale samarbejde og kontakter når vi ud til både private og forhandlere og samlet set en køberkreds på over en million mennesker.

Mød Classic Motor Sales:

Bo Windfeld

Bo Windfeld

Sælger

Bo klæder Mercedesen på billedet godt, men han kan egentligt bedst lide små og charmerende biler og har en forkærlighed for kabinescootere. Han har igennem tiden solgt stort set alle slags køretøjer, og der har været både to, fire, seks og flere hjul igennem hans kyndige hænder.

Back to top