Om os

Vi har samlet set over 60 års erfaring med klassiske biler

Vi tænder på alle cylindre! Derfor kan vi også hjælpe dig – med at købe en klassiker eller med at sælge din nuværende. Eller med i det hele taget at finde ud af, hvilken der vil være den rigtige til dig. Limousiner, sportsvogne, racerbiler, cabrioleter, coupéer eller måske en lækker klassisk stationcar? Smag og behag er forskellige, og det er vores personlige smagsløg i Classic Motor Sales også – og derfor forstår vi godt, at valget kan være svært. Men husk: Der er heller ikke noget forkert ved at have mere end én klassiker!

Classic Motor Sales har samlet set over 60 års erfaring med klassiske biler, og det er derfor vi er sikre på, at vi også kan hjælpe dig, uanset om du vil købe eller sælge.

Vores handelsplatform er måske Danmarks stærkeste, for vi spiller på alle tangenter:

Showroom med skiftende og bredt udvalg

Internationalt onlinesalg og -auktioner

Hammerauktioner – også som Pop-Up auktioner

Via vores internationale samarbejde og kontakter når vi ud til både private og forhandlere og samlet set en køberkreds på over en million mennesker.

Mød holdet bag Classic Motor Sales:

Bo Windfeld

Bo Windfeld

Sælger/indkøber Classic Car Gallery

Bo klæder Mercedesen på billedet godt, synes vi andre – men han kan egentligt bedst lide små og charmerende biler og har en forkærlighed for kabinescootere. Også han har dog solgt det meste, og der har været både to, fire, seks og flere hjul igennem hans kyndige hænder.

Carsten Andersen

Carsten Andersen

Car Scout og auktionsansvarlig

Firmaets hurtigste mand, bogstaveligt talt: I flere år indehaver af omgangsrekorden i Copenhagen Historic Grand Prix i en Porsche 911, og den dag i dag med stor lidenskab for det tyske mærke samt andre eksotiske sager. Manden bag flere store internationale hammerslagsauktioner.

Claus Ebberfeld

Claus Ebberfeld

Auktionarius og Public Relations

Claus lider næsten uhjælpeligt af at kunne lide alt for mange forskellige klassiske biler, og har næsten ikke kørt i andet siden sin første Triumph for knap 25 år siden. Han mener at enhver klassiker er bedre end ingen klassiker. Helt alvorligt!

Back to top