Auktioner

Online- eller klassisk hammerauktion eller begge dele!!

Via vores internationale partnere får du adgang til langt over en million potentielle købere!

Vi tror på, at internettet er kommet for at blive! Derfor er nogle en af vores stærkeste salgskanaler online. Omvendt er klassiske hammerauktioner stadig en konkurrencedygtig salgskanal. Og kombinationen – dén er stærk!

Classic Motor Sales er det eneste danske auktionshus, der udelukkende arbejder med klassiske og entusiastbiler. Og det gør vi med hjertet og med hjernen: Via vores internationale partnere får du adgang til langt over en million potentielle købere.

Når vi har biler på auktion aftaler vi nøjagtige betingelser for salget med dig: Mindstepris, tidshorisont, eventuel annoncering og så videre. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med transport, klargøring, papirarbejde og hvad der ellers måtte være nødvendigt.

Vores prisstruktur på auktionerne er meget enkel: Det koster 1000,- kr (+ moms) at indsætte en bil på vores onlineauktion. Hertil kommer salgssalæret på 5% (+ moms) af salgsprisen. Det koster altså kun 7250,- kr (incl. moms) at få præsenteret og solgt en 100.000 kroners bil til et millionstort køberforum. Hvis bilen skal stå i vores showroom koster det 160 kr. pr uge (+ moms).

Som køber er det ligeså enkelt: Vores købssalær er på 12% (+ moms) af prisen. Samme bil, der blev budt op i 100.000 kroner, betaler køberen altså et købssalær på 15.000 kroner (incl. moms) for.

Vil du høre mere? Udfyld formularen herunder – så kontakter vi dig:

 

Back to top