Hammerauktioner

Classic Motor Sales laver KUN auktioner for klassiske køretøjer, og det gør vi både med hjertet og med hjernen.

For hvad sker der på en auktion? Jo, mens sælger håber på en intens budkrig om netop hans eller hendes køretøj, så håber køber på at ingen opdager hans favorit midt under auktionen. Og begge dele kan ske!

Auktioner er en hundredevis af år gammel traditionel handelsform, der stadig kan stå sig i en stadig mere online verden. Ikke mindst fordi Classic Motor Sales kobler auktionerne sammen med online-bydere verden over, og derfor også her tilbyder en stærk salgskanal.

Vi tilbyder to slags hammerauktioner:

Fysiske auktioner i vores SHOWROOM i MY GARAGE

Pop-Up-auktioner der er vores nye koncept, og som er et omrejsende auktionshus, der afholder auktionen ude i landet, dér hvor kunderne er.

Vores prisstruktur på auktionerne er meget enkel: Det koster 1000,- kr (+ moms) at indsætte en bil på auktion. Hertil kommer salgssalæret på 5% (+ moms) af salgsprisen. Det koster altså kun 7250,- kr (incl. moms) at få præsenteret og solgt en 100.000 kroners bil til et millionstort køberforum.

Som køber er det ligeså enkelt: Vores købssalær er på 12% (+ moms) af prisen. Samme bil, der blev budt op i 100.000 kroner, betaler køberen altså et købssalær på 15.000 kroner (incl. moms) for.

Vil du vide mere om hammerauktioner? Så udfyld kontaktformularen herunder:

Back to top